שעועית ירוקה גבינה
שעועית ירוקה גבינה דורשת על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 311 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. אם יש לכם בייקון, רוטב גבינה מעובד, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. נסו שעועית ירוקה גבינה, קליפות גבינה ושעועית ירוקה, ו קליפות גבינה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד. להזמין 1/4 כוס של בייקון טפטוף במחבת.
מניחים שעועית ירוקה ומים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 6 דקות, או עד רך אבל פריך; לנקז.
מניחים פטריות ובצל למחבת עם טפטוף בייקון שמורות. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה במשך 10 דקות; ניקוז. הזמנת 2 כפות לציפוי, לערבב את הבייקון התפורר למחבת. מערבבים את השעועית הירוקה. מתבלים עם פלפל, ומעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר.
ממיסים את רוטב הגבינה במיקרוגל, ושופכים על תערובת השעועית הירוקה.
מפזרים בייקון שמורות, ומגישים.