שעורה אפויים ואורז בר
שעורה אפויה ואורז בר היא תוספת שמגישה 12. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 129 קלוריות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח שום, מים, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: סלט שעורה אורז בר , תערובת מרק אורז בר ושעורה , ופילאף שעורה ואורז בר עם זרעי רימון .
הוראות
בסיר קטן מערבבים אורז בר ו-1 כוס מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 50-60 דקות או עד שהאורז רך.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים שעורה בחמאה במשך 2 דקות.
להוסיף פטריות; מבשלים עוד 2 דקות או עד שהפטריות רכות.
העבר ל-2-1/2-qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מערבבים פנימה את המרק, ערמונים מים, שקדים, תערובת מרק, מלח שום, אבקת בצל, אורז מבושל ושאר המים.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה תוך ערבוב פעמיים. לגלות; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהשעורה רכה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.