קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שפמנון & Nopales בקליפות תירס

שפמנון & Nopales בקליפות תירס
שפמנון & Nopales בקליפות תירס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 170 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם משוטים קקטוס, פילה שפמנון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפות התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה Paleo-ביצה & אגוז חינם כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: BBQ ' d תירס Aztec בקליפות, תירס בגריל בקליפות, ו סלמון בגריל בקליפות תירס מתכון.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
חותכים קקטוס לרצועות 2 אינץ ' רחב.
3
רוטב חום במחבת גדולה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים קקטוס; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד מתרכך.
5
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
6
מסדרים 4 קליפות תירס על משטח עבודה, חופפים קצוות לפי הצורך כדי ליצור מלבן 11x8 אינץ'. חזור עם הקליפות שנותרו לעשות סך של 6 מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
7
מקום 1 פילה דגים ב 1 קצה קצר של כל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מורחים דגים עם מיונז; מפזרים פלפל אדום. למעלה עם עלי epazote, פלפלים jalapeo וקקטוס. החל מקצה קצר עם דגים, לעטוף כל מלבן כדי לצרף מילוי. לקשור חבילות עם מחרוזת; מקום, ציפוי הצדדים למעלה, על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
EpazoteEpazote
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.