שפמנון וצ'יפס מצופה תפוחי אדמה
שפמנון וצ'יפס מצופה תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח תירס, חמאה, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שפמנון וצ'יפס מוכות, שפמנון מצופה בייגלה, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 4 אינץ ' לתוך תנור הולנדי גדול, וחום עד 37
מטגנים רצועות תפוחי אדמה, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר, ומפזרים 1 כפית מלח. תתחמם.
מפזרים דגים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מערבבים קורנמייל ופתיתי תפוחי אדמה מיידיים. לטבול דגים בחמאה מומסת, ולדלות בתערובת קמח תירס.
מחממים שמן בתנור ההולנדי ל 400; מוסיפים דגים, ומטגנים, 2 פילה בכל פעם, 2 עד 3 דקות או עד פילה לצוף.
ניקוז על מגבות נייר; לשרת עם שבבים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.