שקדי בקר במרינדה
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגנית? שקד בקר במרינדה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-39 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 591 קלוריות. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, 5 שיני שום, רוטב פלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציצת בקר במרינדה, סטייקים בשר בקר במרינדה בקפה, וסנדוויצ'ים בשר בקר במרינדה בקוניאק עם קרם חזרת.
הוראות
בקערה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים; לערבב היטב. מכסים ומקררים 1 כוס לביסה.
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עלה דפנה ושקדים. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך הלילה.
מסננים וזורקים את המרינדה ועלי הדפנה.
מניחים את השקד על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°), ולעתים קרובות מבסוטים במרינדה שמורה. לתת לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.