שרימפס Francese לא רק לחנונים מזון יותר
שרימפס Francese לא רק המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 350 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קמח, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו שרימפס פרנציזי, שרימפס פרנציזי, ו שרימפס: המזון המהיר השני {: שרימפס פלפל לימון מעל ירקות} (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל שרימפס לאורך הגב כדי לפתוח (פרפר) מעט.
לטאטא יחד ביצים וגבינה בצלחת רדודה; מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת. לדלות שרימפס בקלילות בקמח, ואז מעיל לחלוטין בתערובת ביצה.
להקציף יחד מרק, יין, ומיץ לימון; להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבולת בשמן, ואז חמאה. לבשל שרימפס ב 2 קבוצות חד שכבתיות, הוספת שמן יותר בין קבוצות לפי הצורך, עד הזהב, כ 1 ½ דקות בכל צד; להעביר כל אצווה לצלחת כאשר נעשה.
יוצקים תערובת מרק למחבת ומבשלים, מחבת מתערבלת, עד מופחת בחצי, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום, להוסיף פרוסות לימון ופטרוזיליה, ויוצקים מעל שרימפס.
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.