קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס ו Mahi Mahi הדר סביצ'ה

שרימפס ו Mahi Mahi הדר סביצ'ה
שרימפס ו Mahi Mahi Ceviche הדר יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 427 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מאהי מאי סביצ'ה עם חלב קוקוס, Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, ו בננה עלה מהי מאי עם הדרים וצ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את השרימפס לתוך סיר של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים עד רק מתחיל להפוך אטום, 2 עד 3 דקות.
3
מסננים לפני הוספת שאר סביצ ' ה.
4
בינתיים, קוביות mahi mahi לתוך חתיכות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד בקערה גדולה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקלפים את הסלרי ומניחים במעבד מזון עם מיץ ליים ומיץ תפוזים. מחית עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים את מחית הסלרי לדגים ומפזרים את הכמון, קאיין וקצת מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מוסיפים את השרימפס ומערבבים היטב לשלב. מכסים ומקררים את סביצ ' ה במקרר במשך 15 עד 20 דקות. השרימפס יהפוך לורוד והדגים יהפכו ללבנים כשמבשלים אותם. לזרוק עם הכוסברה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
עבור רצועות טורטייה: בסיר ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה( או טיגון השיש), להביא את השמן ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את רצועות טורטייה ומטגנים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
10
הסר צלחת מרופדת מגבת וניקוז. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
לצלחת: כפית את סביצ ' ה לתוך קערת הגשה ומקשטים עם רצועות טורטייה ו פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
סיד טריזסיד טריז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.