קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס וסרטנים מוקרמים

שרימפס וסרטנים מוקרמים
שרימפס וסרטנים מוקרמים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, צ'דר חריף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. נסו סרטן ושרימפס מוקרם, ממרח סרטנים מוקרמים, ו סרטן שמנת מוקרם מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר כבד תחתית על אש נמוכה מאוד. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מערבבים בקמח עם כף עץ. לבשל בערך 1 דקה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. מוסיפים לאט את החלב. באמצעות מקצף, מערבבים במהירות עד שיש לך רוטב חלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
מוסיף את היין, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, ו קאיין ולהקציף שוב. לעבור לכפית העץ ולהמשיך לערבב את הרוטב הלבן עד שהוא חלק לחלוטין מעובה, על עקביות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
רוטברוטב
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
3
הסר מהחום.
4
להביא 2 כוסות מים 1/2 מלח כפית לרתיחה בסיר בינוני ולהוסיף את השרימפס. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לבשל את השרימפס במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לנקז באופן מיידי. בערך לקצוץ את השרימפס ולשים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
הוסף את בשר סרטנים, עם הידיים שלך, לזרוק בעדינות לערבב.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
7
יוצקים את הרוטב על פירות הים. עם כפית גדולה, לשלב בעדינות, דואג לא לפרק את בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
מאכלי יםמאכלי ים
רוטברוטב
8
לרסס מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית מרובע 8 אינץ 'עם תרסיס שמן צמחי בישול (יהיה קצת נשאר לארוחת צהריים טעימה עבור הטבח) או להשתמש 11 על ידי צלחת תבשיל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
יוצקים את התערובת לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את הגבינה המגורדת על גבי, לחלוטין מכסה את תערובת פירות הים. לעטוף את התבשיל לא מבושל היטב עם לעטוף פלסטיק, עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
גבינהגבינה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
מניחים את המחבת לתוך שקית מקפיא פלסטיק חותם. להקפיא. הכן תווית עם הוראות אלה: להפשיר לחלוטין במקרר. כאשר מוכן לאפות, להסיר את נייר פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך כ 25 עד 30 דקות, עד מבעבע. אם מגישים מיד, אופים בתנור 350 מעלות f נחשף, במשך כ 25 דקות, עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.