והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח ורוד, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צדפות מרגריטה, מרגריטה שרימפס טוסטאדאס, ו שרימפס מרגריטה פיקנטי.
הוראות
1
ראשית מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מוסיפים את כל מרכיבי המרינדה לקערה גדולה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומניחים את הקערה בצד. לאחר מכן, מוסיפים את כל מרכיבי הסלסה לקערת הגשה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוציאים את השרימפס והצדפות מהמרינדה. שים צדפה ב" יו " (חלק מעוקל של שרימפס) של שרימפס שיפוד, תחילה דרך צדפה ולאחר מכן דרך שרימפס. מסדרים את השיפודים על הגריל החם ומבשלים כ -2 1/2 עד 3 דקות בצד 1, ואז הופכים וצולים 2 1/2 דקות בצד השני. בסיום מוציאים את השיפודים מהגריל לכלי הגשה.
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה
ניחוחות של אגס אנג 'ו, תפוח פוג' י ותווים של ורבנה לימוןאביב מהכוס. הערות מורכבות של וניל ואפייהתבלינים משלימים על ידי אלון עדין עדין. יין זה ישאיזון יפה וגימור מתמשך. שרדונה לוס קרנרוס לשנת 2017 ישתלב בחינניות עם כל לוח גבינה ושרקוטרי. יין זה היה משלים גם מנות ראשונות כמו הליבוט קלוי עם לימון,זיתים ורוזמרין; עוף צלוי עם חלב חמאה;או פסטה קרבונרה.