קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

שרימפס מרגריטה וצדפות

שרימפס מרגריטה וצדפות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח ורוד, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צדפות מרגריטה, מרגריטה שרימפס טוסטאדאס, ו שרימפס מרגריטה פיקנטי.

הוראות

1
ראשית מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוסיפים את כל מרכיבי המרינדה לקערה גדולה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומניחים את הקערה בצד. לאחר מכן, מוסיפים את כל מרכיבי הסלסה לקערת הגשה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוציאים את השרימפס והצדפות מהמרינדה. שים צדפה ב" יו " (חלק מעוקל של שרימפס) של שרימפס שיפוד, תחילה דרך צדפה ולאחר מכן דרך שרימפס. מסדרים את השיפודים על הגריל החם ומבשלים כ -2 1/2 עד 3 דקות בצד 1, ואז הופכים וצולים 2 1/2 דקות בצד השני. בסיום מוציאים את השיפודים מהגריל לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה ומפזרים מלח ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מגישים עם הסלסה ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

12שיפודי במבוק, ספוגים במים במשך 30 דקותשיפודי במבוק, ספוגים במים במשך 30 דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים2(חוֹרֶף)עלי כוסברה קצוצים דקעלי כוסברה קצוצים דק1חלפיניו, זרע וחתוך לקוביותחלפיניו, זרע וחתוך לקוביות2ליים, juicedליים, juiced4ליים, juicedליים, juiced1( חצילים)מנגו, קלוף ובשר חתוך לקוביותמנגו, קלוף ובשר חתוך לקוביות10עלי נענע, קצוציםעלי נענע, קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה ועוד לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקר בטעם תפוז (מומלץ: טריפל שניות)ליקר בטעם תפוז (מומלץ: טריפל שניות)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ורוד, לקישוטמלח ורוד, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרעי רימוןזרעי רימון1צביטהקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי2בצל ירוק, חלק ירוק בלבד, חתוך לקוביותבצל ירוק, חלק ירוק בלבד, חתוך לקוביות12larges12 (עד גיל 15) שרימפס ו -6 צדפות ים גדולות מאוד, חתוכות ב -1 / 2 או 12 צדפות ים קטנות יותר12 (עד גיל 15) שרימפס ו -6 צדפות ים גדולות מאוד, חתוכות ב -1 / 2 או 12 צדפות ים קטנות יותר1עגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל וידאליה חתוךבצל וידאליה חתוך4(חוֹרֶף)זהב טקילהזהב טקילה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה
מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה
ניחוחות של אגס אנג 'ו, תפוח פוג' י ותווים של ורבנה לימוןאביב מהכוס. הערות מורכבות של וניל ואפייהתבלינים משלימים על ידי אלון עדין עדין. יין זה ישאיזון יפה וגימור מתמשך. שרדונה לוס קרנרוס לשנת 2017 ישתלב בחינניות עם כל לוח גבינה ושרקוטרי. יין זה היה משלים גם מנות ראשונות כמו הליבוט קלוי עם לימון,זיתים ורוזמרין; עוף צלוי עם חלב חמאה;או פסטה קרבונרה.