קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שרימפס סקמפי עם פסטה

שרימפס סקמפי עם פסטה
סקמפי שרימפס עם פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 410 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 602 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, פסטה לינגווינית, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטה שרימפס סקמפי, פסטה שרימפס סקמפי, ו פסטה שרימפס סקמפי.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים; מבשלים לינגוויני במים רותחים עד שהם כמעט רכים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז.
3
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים שאלוט, שום ופתיתי פלפל אדום בחמאה החמה ובשמן עד שאלוט שקוף, 3 עד 4 דקות. מתבלים שרימפס במלח כשר ופלפל שחור; מוסיפים למחבת ומבשלים עד ורוד, תוך ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים שרימפס מהמחבת ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים יין לבן ומיץ לימון למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית המחבת בעזרת כף עץ. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מערבבים 2 כפות שמן זית לתערובת חמאה ומביאים לרתיחה. זורקים לינגוויני, שרימפס ופטרוזיליה לתערובת החמאה עד לציפוי; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מזלפים 1 כפית שמן זית להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
ייצוג קלאסי של סוביניון בלאן מעמק ויראו במרלבורו, מפוצץ בתווי פירות טרופיים ארומטיים שנמצאים בתת-אזור חם יותר זה. יין זה מציג ניחוחות עוצמתיים של דומדמניות שחורות, פסיפלורה ומלון סלע בשל. לחיך מערך מפתה של פירות הדר בשלים מעורבבים בעשבי תיבול חריפים כמו רוזמרין טרי, ומסיימים בחומציות עדינה.