שרימפס צלוי קבב צדפה
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם צדפות ים, תיבול קריאולי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו קבב שרימפס וצדפות, שרימפס בגריל וקיבובי צדפות, ו שרימפס על האש וקיבובי אננס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן וכבד על אש נמוכה עד מוצקי חלב להתיישב לתחתית סיר. תרפרף כל קצף מעל חמאה מומסת. בזהירות כפית זהב נוזלי (חמאה מבהירה) מ סיר לתוך סיר קטן אחר; להשליך מוצקי חלב.
כדי להבהיר חמאה בסיר, מוסיפים בצל, פירות ים ותבלינים דגים, אבקת שום ורוטב פלפל חריף; להתמזג היטב.
מניחים צדפות ושרימפס בתבנית אפיית זכוכית 12x8 אינץ ' (2 ליטר).
יוצקים תערובת חמאה על צדפות וחסילונים; פונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
גריל חום. כאשר מוכן גריל, מתלה גריל שמן. לסירוגין חוט 3 צדפות 2 שרימפס על כל אחד שישה 12 עד 14 אינץ שיפודי מתכת; תערובת חמאה מילואים.
מניחים קבב על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. מבשלים 6 עד 10 דקות או עד שצדפות הופכות אטומות ושרימפס הופכים לורודים, הופכים פעם אחת ומצחצחים לעתים קרובות עם תערובת חמאה. במידת הצורך, לחמם תערובת חמאה לפני צחצוח על קבבים. להביא כל תערובת חמאה שנותרה לרתיחה; לשרת עם קבבים.