תאנים עם חומץ בלסמי, מסקרפונה, ואגוזים
אם $1.99 למנה נופל בתקציב שלך, תאנים עם חומץ בלסמי, מסקרפונה, ואגוזי מלך יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, מסקרפונה, חתיכות אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תאנים עטופות בבזיליקום עם חומץ בלסמי, תאנים צלויות עם חומץ בלסמי וצנוברים, ו פיצה לבנה עם אגוזי מלך, אגסים ותאנים מזוגגות בלסמית.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מביאים יין, חומץ וסוכר לרתיחה בסיר שאינו מגיב 3 ליטר כבד על חום מתון, ערבוב עד שהסוכר מומס, ולאחר מכן מוסיפים תאנים ומבשלים בעדינות, חשופים, 5 דקות.
יוצקים תאנים עם נוזל לתוך זכוכית רדודה 2 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה ומפזרים אגוזי מלך.
אופים, חשופים, עד התאנים מתרככים וספגו כשני שלישים של נוזל, על 30 דקות. מגניב מעט, כ -15 דקות.
מגישים תאנים חמות עם רוטב וגוש מסקרפונה.