תבלין אפוי-פרמזן אמנון
עשב אפוי-פרמזן אמנון דורש כ 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1010 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קאיין, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו תבלין פרמזן מצופה אמנון, אמנון אפוי פרמזן, ו אמנון פרמזן אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°.In צלחת רדודה, להמיס חמאה * אם משתמשים * או לשפוך שמן זית. (ניתן להשתמש בתערובת של שניהם, אם העדיף.) במנה רדודה אחרת, מערבבים תחילה 5 מרכיבים.מכסים את גיליון האפייה בנייר כסף ולרסס קלות עם ספריי בישול.לשטוף פילה יבש.מטבל פילה בחמאה / שמן כדי מעיל לדלות בתערובת עשבי תיבול-פירור כדי לכסות לחלוטין.
בואו יבש על מתלה חוט במשך כ 5 דקות כדי להגדיר ציפוי.
מניחים על גיליון מכוסה בנייר כסף ואופים במשך כ 10-12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.