תבלין ומלח מצופה בצלי צלעות עומד
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, עשבי תיבול ומלח מצופה בשר צלוי עומד יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. מתכון זה מן Foodista דורש עצם עומד בשר צלוי, ביצה לבן, פלפל, פטרוזיליה שטוח עלה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, צלעות צלויות בעשב, ו צלוי צלוי על הגריל בצלי צלעות.
הוראות
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב 1 כוס מים עם מלח, ביצה לבן, פלפל, טימין, ערער, שום, ופטרוזיליה.
מערבבים על מהירות בינונית עד מעורבב. במהירות בינונית-נמוכה, מערבבים ב 2 כוסות של הקמח, מוסיפים יותר לפי הצורך, עד שהבצק מוצק ומרגיש מעט יבש ונוקשה, כמו פלסטלינה. המשך לערבב במשך 2 דקות. הבצק צריך להיות חלק ומוצק אבל לא דביק; להוסיף יותר קמח במידת הצורך. לשטח את הבצק לתוך מלבן, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד 6 שעות.
שעה לפני שאתה מוכן לצלות, לשים את הבשר על הדלפק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 מעלות F. מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן ומניחים את צד הבשר הצלוי במחבת; צורבים עד השחמה עמוקה, כ 5 דקות.
הסר את הצלי מהמחבת והניח אותו בצד העצם על מתלה במחבת צלייה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן עבה של 1/4 אינץ'. לעטוף את הבצק על הבשר, תוחב אותו בכל הצדדים. צולים עד מדחום מיידי באמצע הקופות 125 מעלות F לנדיר או 135 לנדיר בינוני, 1 3/4 עד 2 1/4 שעות.
תן לנוח 20 דקות, ואז להסיר ולהשליך את הקרום.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
פריים ריב עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה