קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל אורז בר II

תבשיל אורז בר II
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, מרק עוף, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל אורז בר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל הודו ואורז בר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
בתבנית אפייה 1 1/2 ליטר, מערבבים מרק עוף, אורז בר לא מבושל, ערמוני מים, 2 כפות חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
4
בעוד תערובת אורז היא אפייה, להמיס את שאר החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים פטריות ובצל במחבת, ולאט לבשל ומערבבים עד רך. מערבבים פטריות ובצל לתוך תערובת אורז בר, מכסים, וממשיכים לאפות 30 דקות, או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך