אורז בר ותבשיל הודו דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 295 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, תערובת אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: טורקיה ותבשיל אורז בר, תבשיל אורז פראי ותרנגול הודו, ו טורקיה תבשיל אורז בר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הביאו לרתיחה 2 1/4 כוסות מים, תערובת אורז בתוספת חבילת תיבול ו -1 כף חמאה בסיר מכוסה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהאורז רך ומים נספגים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
חמאה
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מערבבים הודו, קרם מרק עוף, סלרי, 1 כוס מים, ערמוני מים, בצל ורוטב סויה לאורז בר עד לקבלת תערובת טובה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת של מרק עוף
ערמוני מים
רוטב סויה
אורז בר
סלרי
טורקיה כולה
בצל
מים
4
מעבירים תערובת הודו לתבנית אפייה של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
יוצקים 2 כפות חמאה מומסת על פירורים בקערה, תוך ערבוב לציפוי פירורים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מפזרים פירורי לחם בחמאה מעל תערובת הודו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
טורקיה כולה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד לקבלת חום מבעבע וזהוב, כ-30 דקות.