תבשיל איטלקי קל
מתכון תבשיל איטלקי קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מוצרי גבינה מפוסטרים, עגולים, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו רוטב איטלקי קל, רוטב איטלקי קל, ו אורזו איטלקי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות ביצים על פי הוראות החבילה; לנקז. מערבבים יחד אטריות ביצים ובצל ירוק קצוץ; להפריש.
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז ולחזור למחבת. מערבבים ברוטב פסטה, עגבניות חתוכות לקוביות, ותבלינים איטלקיים.
חותכים קציץ גבינה לקוביות 1/2 אינץ'; מילואים ולהניח בצד 1 כוס. מערבבים יחד קוביות גבינה שנותרו, שמנת חמוצה, גבינת שמנת.
כפית שליש מתערובת בשר טחון לתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; העליון עם חצי תערובת אטריות וחצי תערובת שמנת חמוצה. חזור על שכבות פעם אחת.
כפית שנותרה שליש מתערובת בשר טחון על תערובת שמנת חמוצה, ומפזרים באופן שווה עם שמור 1 כוס של קוביות גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.