קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל אנטולי פורסלן, כבש ועדשים

תבשיל אנטולי פורסלן, כבש ועדשים
אנטולי פורסלן, כבש ונזיד עדשים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בורגול גס, מנטה, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כבש לבבי ונזיד עדשים, תבשיל טלה ועדשים בקארי, ו כבש לבבי ונזיד עדשים.

הוראות

1
יש לשטוף את האפונה שחורת עיניים וחומוס.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים אותם לסירים בינוניים נפרדים ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך, על 20 דקות עבור אפונה שחור עיניים ו 1 שעה עבור חומוס.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את האפונה השחורה עיניים ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את החומוס; להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם 4 כוסות מים, לכסות חלקית לבשל על חום מתון עד רך, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז; להזמין 2 כוסות של נוזל הבישול.
7
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הטלה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את הבצל, מכסים ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את רסק העגבניות, הדבק פלפל אדום ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהתערובת מתחילה לקרמל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את פורסלין, בולגור ואת חומוס שמורות נוזלים בישול עדשים לתבשיל. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את החומוס, אפונה שחורה עיניים, עדשים, שום ומספיק מים בקושי לכסות. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
13
במחבת קטנה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את מנטה, פתיתי פלפל אדום טורקי 1/4 כפית פלפל שחור טחון. כאשר השמן מתחיל לרחוש, לתת לו מערבבים לטפטף אותו על התבשיל. מערבבים פעם אחת ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
15
מגישים את התבשיל בטמפרטורת החדר או נותנים להתקרר, ואז מקררים ומגישים קר למחרת. תעבירי את הבצל הירוק והלימון לשולחן.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונים שחורות עיניים מיובשות, ספוג בן לילה ומנוקזאפונים שחורות עיניים מיובשות, ספוג בן לילה ומנוקז4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים חומות מיני, הרים מעל ושטף (ראה תיבה)עדשים חומות מיני, הרים מעל ושטף (ראה תיבה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבורגול גסבורגול גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרגרי חומוס יבשים, ספוג לילה סחוטגרגרי חומוס יבשים, ספוג לילה סחוט2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף כבש ללא עצמות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץכתף כבש ללא עצמות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוק קצוץ ופלחי לימון, להגשהבצל ירוק קצוץ ופלחי לימון, להגשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום טורקי (ראה הערות)פתיתי פלפל אדום טורקי (ראה הערות)2(יכול להיות או להרחיק)הדבק פלפל אדום טורקי (ראה הערה)הדבק פלפל אדום טורקי (ראה הערה)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2(יכול להיות או להרחיק)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פורסלין, גבעולים עבים מושלכים ועלים קרועים לגזריםפורסלין, גבעולים עבים מושלכים ועלים קרועים לגזרים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מנטה מיובשת, עלים מרוסקים לאבקה עדינהמנטה מיובשת, עלים מרוסקים לאבקה עדינה