אנטולי פורסלן, כבש ונזיד עדשים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בורגול גס, מנטה, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כבש לבבי ונזיד עדשים, תבשיל טלה ועדשים בקארי, ו כבש לבבי ונזיד עדשים.
הוראות
1
יש לשטוף את האפונה שחורת עיניים וחומוס.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים אותם לסירים בינוניים נפרדים ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך, על 20 דקות עבור אפונה שחור עיניים ו 1 שעה עבור חומוס.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את האפונה השחורה עיניים ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את החומוס; להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם 4 כוסות מים, לכסות חלקית לבשל על חום מתון עד רך, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז; להזמין 2 כוסות של נוזל הבישול.
7
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הטלה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את הבצל, מכסים ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את רסק העגבניות, הדבק פלפל אדום ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהתערובת מתחילה לקרמל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את פורסלין, בולגור ואת חומוס שמורות נוזלים בישול עדשים לתבשיל. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את החומוס, אפונה שחורה עיניים, עדשים, שום ומספיק מים בקושי לכסות. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
13
במחבת קטנה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את מנטה, פתיתי פלפל אדום טורקי 1/4 כפית פלפל שחור טחון. כאשר השמן מתחיל לרחוש, לתת לו מערבבים לטפטף אותו על התבשיל. מערבבים פעם אחת ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
15
מגישים את התבשיל בטמפרטורת החדר או נותנים להתקרר, ואז מקררים ומגישים קר למחרת. תעבירי את הבצל הירוק והלימון לשולחן.