תבשיל אנצ'ילדה עם רוטב חפרפרת מהיר
תבשיל אנצ'ילדה עם רוטב חפרפרת מהיר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, שמן זית, queso פרסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף עם רוטב חפרפרת מהיר, תבשיל אנצ'ילדה עוף אנצ' ילדה ירוק מהיר וקל, ו תבשיל אנצ'ילדה באמצע השבוע מהיר, מן היומיום בריא eCookbook.
הוראות
כדי להכין שומה, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צ ' יילס, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד ריחני.
שלב צ ' ילי 1 כוס מים רותחים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
הסר צ ' ילי מנוזל, שומר נוזלים.
הסר ולהשליך גבעולים וזרעים מצ ' יילס. הניחו צ ' ילי ושריית נוזלים בצד.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף בננות; לטחון 2 דקות.
מוסיפים בצל ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך שום); מטוגנים במשך 5 דקות. מערבבים בצ ' ילי, השריית נוזלים, מרק, דובדבנים, גרעיני pumpkinseed; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
העברת תערובת לבלנדר, ולהוסיף 1 כוס מים. תהליך עד חלקה.
מורחים שומה 1 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול. סדר 6 טורטיות מעל שומה; העליון עם בקר קרניטאס. סדר טורטיות שנותרו על בקר קרניטאס.
מורחים את הרוטב שנותר על טורטיות; מפזרים fresco queso.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה מתחילה להמס ותבשיל מחומם היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.