תבשיל ארטישוק עם שיטאקים: Zuppa Di Carcofi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 779 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ים, עלי טימין, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות, זית וחומוס שחור עם שיטאקים טריים, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת עם תחתית כבדה של 6 ליטר, מחממים את שמן הזית עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף 12 שיני שום שלמות לטגן על 4 דקות עד קרמל. תיזהר לא להישרף. מחבת Deglaze עם ורמוט מתוק. ארטישוקים לקצץ על ידי חיתוך החלק העליון עם סכין לחם משונן. לקצץ עד לחנוק, לחתוך עד 1/4 חתיכות ולתת לשבת במים ומיץ לימון כדי לא לאבד צבע. לזרוק לתוך המחבת עם השום, להוסיף הנותרים 1/4 כוס שמן זית קצוץ צ ' ילי מיובש פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
פטריות שיטאקה
פלפל צ ' ילי מיובש
1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ורמוט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים רוטב עגבניות ומים 4 כוסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום לרתיחה, ומתבשלים עם 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בינתיים פורסים את הלחם, טוסט על גריל ולשפשף עם שן שום לחתוך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
Spoon Hee Hee מקשטים על הלחם הקלוי ומגישים עם התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
תבשיל
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
ארטישוקים נקיים וחתיכים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12
חותכים לפרוסות דקות נייר ומוסיפים לקערה עם מיץ לימון
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)