קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל ארטישוק עם שיטאקים: Zuppa Di Carcofi

תבשיל ארטישוק עם שיטאקים: Zuppa Di Carcofi
תבשיל ארטישוק עם שיטאקים: Zuppa Di Carcofi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 779 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ים, עלי טימין, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות, זית וחומוס שחור עם שיטאקים טריים, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת עם תחתית כבדה של 6 ליטר, מחממים את שמן הזית עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף 12 שיני שום שלמות לטגן על 4 דקות עד קרמל. תיזהר לא להישרף. מחבת Deglaze עם ורמוט מתוק. ארטישוקים לקצץ על ידי חיתוך החלק העליון עם סכין לחם משונן. לקצץ עד לחנוק, לחתוך עד 1/4 חתיכות ולתת לשבת במים ומיץ לימון כדי לא לאבד צבע. לזרוק לתוך המחבת עם השום, להוסיף הנותרים 1/4 כוס שמן זית קצוץ צ ' ילי מיובש פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ורמוטורמוט
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים רוטב עגבניות ומים 4 כוסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום לרתיחה, ומתבשלים עם 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בינתיים פורסים את הלחם, טוסט על גריל ולשפשף עם שן שום לחתוך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
Spoon Hee Hee מקשטים על הלחם הקלוי ומגישים עם התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תבשילתבשיל
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
ארטישוקים נקיים וחתיכים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12
חותכים לפרוסות דקות נייר ומוסיפים לקערה עם מיץ לימון
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיף את שמן זית כתית, פתיתי צ ' ילי ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

2ארטישוקארטישוק8smallsארטישוק, חתוך 1/4 שלארטישוק, חתוך 1/4 של1בגטבגט2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים12ציפורןשום, פרוס דק, בתוספת 1 ציפורן, לחתוך 1/2שום, פרוס דק, בתוספת 1 ציפורן, לחתוך 1/24שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק1לימון, juicedלימון, juiced596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/4 כוסשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/4 כוס1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות4ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'ילה אדומה מיובשת, קצוצהצ'ילה אדומה מיובשת, קצוצה1צביטהצבוט פתיתי צ'ילי אדומיםצבוט פתיתי צ'ילי אדומים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1צביטהקמצוץ מלח יםקמצוץ מלח ים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה, חלק קשה של הרגל הוסר, לחתוך ל 1/2 שלפטריות שיטאקה, חלק קשה של הרגל הוסר, לחתוך ל 1/2 של1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט מתוק (מומלץ: Cinzano Rosso)ורמוט מתוק (מומלץ: Cinzano Rosso)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן