תבשיל בקר מתובל
נזיד בקר מתובל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, שום, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: נזיד בקר מתובל, תבשיל בקר מתובל איטי, ו תבשיל רוסטביף הודי מתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 C).
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה או מרגרינה. מבשלים בקר בשתי קבוצות עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוציאים בשר מהתנור ההולנדי ומניחים בצד. מערבבים בקמח.
מוסיפים מרק, בירה, בצל, שום, סוכר חום, טימין ועלה דפנה.
חום לרתיחה. להחזיר בשר למנה. מכסים ואופים ב 350 מעלות f (175 C) במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים ירקות מעורבים. מכסים ואופים במשך 1 שעה, או עד בשר נעשה.