תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ונזיד סטאוט אירי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קמח, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בקר מובחר אירי, המבורגר בקר עם קטשופ אירי בלימלו עם סטאוט, ו בקר & תבשיל סטאוט עם גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את קוביות הבשר עם 1 כף שמן צמחי. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין. לדלות את הבשר בזה למעייל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמן הנותר במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבשר, וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מוסיף את הבצלים, ושום. מערבבים את רסק העגבניות לתוך כמות קטנה של מים לדלל; לשפוך לתוך המחבת ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
יוצקים 1/2 כוס הבירה לתוך המחבת, וכשהוא מתחיל לרתוח, לגרד כל פיסות מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. זה מוסיף הרבה טעם למרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים את שאר הבירה, ומוסיפים את הגזרים ואת הקורנית. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט