תבשיל בשר פלמי
תבשיל בשר פלמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'אק בקר, חמאה, חרדל דיז' ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל בשר פלמי, תבשיל בקר ובירה פלמי, ו מתכון תבשיל בשר פלמי (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח בשר יבש ומפזרים פלפל ו 1/2 כפית מלח.
חום שמן וחמאה בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז בשר חום ב 2 עד 3 קבוצות( ללא צפיפות), מתהפך פעם אחת, עד חום כהה, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ונותר 1/4 כפית מלח לסיר ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות מתחתית הסיר, עד זהב חיוור, כ 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני לכסות סיר, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם זהובים, על 10 דקות יותר.
הוסף בשר יחד עם כל מיצים על צלחת, עלי דפנה, ובירה ולהביא לרתיחה.
בינתיים, מורחים 1 כף חרדל על כל צד של פרוסות לחם, ולאחר מכן מניחים לחם על גבי תבשיל. תבשיל מבשלים, מכוסה, עד בשר רך מאוד, על 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים לחם לתוך תבשיל, לשבור אותו עם כף, עד שהוא משולב ונזיד מעובה. מתבלים במלח.
הערה ' טבחים: תבשיל יכול להיעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם על חום מתון.