תבשיל זיטי אפוי
תבשיל זיטי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים מרק, פלפל ופסטה מבושלת; מערבבים היטב.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצה.
תערובת פסטה כפית לתוך ungreased 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. תערובת גבינת ריקוטה כפית על גבי; מפזרים גבינת מוצרלה. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; לכסות את תבנית אפייה עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים 25 עד 30 דקות, הסרת לסכל האחרון 10 דקות של זמן אופים, עד גבינה נמסה תערובת חם תוסס.