תבשיל חום חשיש אני
תבשיל חום חשיש אני יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 346 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, שמנת, קרם מרוכז של מרק סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל ביצה וחשיש חום, תבשיל חום חשיש, ו תבשיל חום חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x12 אינץ צלחת אפייה.
מעל חום בינוני, לבשל את הבצל עד רך.
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, מרק, גבינה, פלפל ורוטב חם.
מערבבים היטב ושופכים לתבנית אפייה.
במחבת סאוט, מחממים חמאה או מרגרינה וקרקרים. מבשלים עד חום זהוב.
מפזרים מעל תבשיל ואופים במשך 30 דקות נוספות.