קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל טונה חדש

תבשיל טונה חדש
תבשיל טונה חדש דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 857 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם ורדים, מרק ירקות, תערובת פטריות גורמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה חדש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מכינים פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
בינתיים, לבשל שעועית ירוקה במים מומלחים רותחים כדי לכסות 30 שניות עד 1 דקה או עד פריך-מכרז; ניקוז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
4
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים כרישה, ומקפיצים 2 דקות; מוסיפים פטריות, ומקפיצים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כרישהכרישה
6
מעבירים את תערובת הכרישה לקערה קטנה. נגב מחבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
7
ממיסים 4 כפות. חמאה במחבת על אש בינונית; להקציף בקמח, ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, 2 דקות. מקציפים בהדרגה שמנת ומרק. מביאים תערובת לרתיחה, תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מקציפים בהדרגה גבינת צ ' דר ו -4 כפות. גבינת פרמזן עד חלקה. מוסיפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חמאהחמאה
מרקמרק
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
8
מערבבים תערובת שמנת לפסטה. מערבבים פנימה טונה, 2 המרכיבים הבאים, שעועית ותערובת כרישה; מעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרםקרם
פסטהפסטה
כרישהכרישה
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מערבבים יחד צ ' יפס תפוחי אדמה, הבא 2 מרכיבים, הנותרים 2 כפות. גבינת פרמזן בקערה קטנה; מפזרים מעל תערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
צ ' יפסצ ' יפס
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
אופים בחום של 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה6(חוֹרֶף)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת8ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים: עירית טרי פרוסמקשטים: עירית טרי פרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טרגון טרי קצוץ או פטרוזיליהטרגון טרי קצוץ או פטרוזיליה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אריזת שעועית ירוקה (שעועית ירוקה דקה), לחתוך לחתיכות 1 אינץאריזת שעועית ירוקה (שעועית ירוקה דקה), לחתוך לחתיכות 1 אינץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרישה, פרוס דקכרישה, פרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות תערובת פטריות גורמה טריחבילות תערובת פטריות גורמה טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpanko (פירורי לחם יפניים)panko (פירורי לחם יפניים)6(חוֹרֶף)גבינת פרמזן מגוררת, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת, מחולקת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס מרוסקצ'יפס מרוסק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינות צ'דר לבנות גרוסותגבינות צ'דר לבנות גרוסות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טונה לבנה מוצקה במי מעיין, מנוקזתטונה לבנה מוצקה במי מעיין, מנוקזת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק ירקות אורגנימרק ירקות אורגני454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פסטה זיטיחבילת פסטה זיטי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן.
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc