קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל טונה עם אטריות גבינה

תבשיל טונה עם אטריות גבינה
תבשיל טונה עם אטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 388 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של Allrecipes יש 41 אוהדים. אם יש לכם בצל, קרם מרוכז של מרק גבינת צ'דר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל טונה עם אטריות גבינה, תבשיל טונה עם אטריות גבינה, ו תבשיל אטריות טונה עם גבינה קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מניחים אטריות במים ומביאים לרתיחה שוב. מבשלים עד אל דנטה; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בעוד אטריות מבשלים לטגן בשמן צמחי בינוני saucepan, בצל, פלפלים ירוקים ואדומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן צמחישמן צמחי
פסטהפסטה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטגן עד רך.
5
יוצקים מרק, טונה, חלב, מלח ופלפל שחור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלבחלב
מרקמרק
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מערבבים היטב מעל חום בינוני-נמוך.
7
מקפלים את האטריות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים תערובת שלמה לתוך תבשיל 2 ליטר.
9
מפזרים פירורי לחם על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
10
אופים 20 עד 30 דקות או עד העליון הוא חום פריך וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה