תבשיל טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל טורטייה. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם טורטיות קמח, בצל, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל טורטיה, תבשיל TEX-MEX TORTILLA, ו תבשיל עוף טורטילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לבשל בשר ובצל במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים במים חמים, סלסה, חלב, פסטה לא מבושלת ורוטב
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז.
מורחים 2 כוסות תערובת בשר בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ', או תבשיל 2 ליטר רדוד; העליון עם 6 חצאי טורטייה ו 3/4 כוס גבינה.
מורחים עם תערובת 2 כוסות בשר; העליון עם חצאי טורטייה הנותרים. למעלה עם שנותר תערובת בשר וגבינה.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד חם וגבינה נמס.