תבשיל טלה עם תפוחי אדמה חדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין בעל גוף מלא, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. מלטפים את הטלה יבש עם מגבות נייר ומניחים בקערה גדולה. בקערה רדודה, לשלב את הקמח, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את תערובת הקמח באופן שווה על הטלה וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 3 כפות שמן בתבשיל כבד על אש בינונית. חום הכבש בקבוצות, הוספת שמן יותר לפי הצורך. כאשר כל הטלה הוא השחמה, להסיר אותו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הגזר, הבצל, השום והטבח, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לקרמל, כ -10 דקות. החזר את הכבש לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין, עלי דפנה וקליפת לימון. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומניחים על המדף התחתון של התנור. מבשלים עד שה הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם יוגורט מלפפון ותפוחי אדמה חדשים עם זיתים.