קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

תבשיל טלה עם תפוחי אדמה חדשים

תבשיל טלה עם תפוחי אדמה חדשים
תבשיל טלה עם תפוחי אדמה חדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין בעל גוף מלא, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. מלטפים את הטלה יבש עם מגבות נייר ומניחים בקערה גדולה. בקערה רדודה, לשלב את הקמח, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את תערובת הקמח באופן שווה על הטלה וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 3 כפות שמן בתבשיל כבד על אש בינונית. חום הכבש בקבוצות, הוספת שמן יותר לפי הצורך. כאשר כל הטלה הוא השחמה, להסיר אותו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הגזר, הבצל, השום והטבח, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לקרמל, כ -10 דקות. החזר את הכבש לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין, עלי דפנה וקליפת לימון. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומניחים על המדף התחתון של התנור. מבשלים עד שה הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם יוגורט מלפפון ותפוחי אדמה חדשים עם זיתים.
מרכיבים שתצטרך