תבשיל כרובית ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיונז, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית ותבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי וכרובית, ו תבשיל כרובית ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שים ברוקולי וכרובית בסירים נפרדים ושופכים מספיק מים לסירים כדי לכסות את הירקות לחלוטין; מביאים כל אחד לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים כל ומערבבים בתבנית אפייה 11x7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מקציפים ביצים בקערה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים מיונז, בצל, ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר לתוך הביצים; לשפוך על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)
6
יוצקים חמאה מומסת על תערובת הברוקולי ומעל עם גבינת הצ ' דר הנותרת.