אם יש לכם מלח, סלרי, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל משפחתי, ארוחות משפחתיות: עוף ותבשיל ירקות, ו תבשיל שעועית ירוקה משפחתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מטגנים את הבצל והסלרי עד רך. מערבבים במרק מרוכז ומרק עוף.