קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל משפחתי

תבשיל משפחתי
אם יש לכם מלח, סלרי, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל משפחתי, ארוחות משפחתיות: עוף ותבשיל ירקות, ו תבשיל שעועית ירוקה משפחתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מטגנים את הבצל והסלרי עד רך. מערבבים במרק מרוכז ומרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הברוקולי, ערמוני מים, אורז, עוף ופטריות. לבשל ולבחוש בקצרה. מתבלים במלח ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים בגבינת צ 'דר, ושופכים את התערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם דרך תוסס.