תבשיל ספגטי השני
תבשיל ספגטי השני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 15 מנות עם 212 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ספגטי, גבינת צ'דר, מיץ עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה מבשלים בקר טחון עד להשחמה.
מניחים בשר בקר בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם עגבניות, מרק עגבניות ומיץ עגבניות.
שכב ספגטי מעל עגבניות ומעליו צ ' דר מגורר.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת.