תבשיל עוף
תבשיל עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, חצאי חזה עוף, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל צ'יקן אולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
עצם עוף; לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים עוף, מרק עוף, ואת 3 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
מניחים חצי קרקרים כתושים בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; תערובת עוף כפית באופן שווה על קרקרים. למעלה עם קרקרים שנותרו, וטפטוף עם מרגרינה.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 35 דקות או עד השחמה קלה.