קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל פיצה

תבשיל פיצה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך פסטת עניבת פרפר, בשר חזיר, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה מובא לך על ידי Food.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 82% וזה מעולה. נסו תבשיל פיצה, תבשיל פיצה, ו תבשיל פיצה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון