קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל פיצה ספגטי

תבשיל פיצה ספגטי
קדירת ספגטי פיצה דורשת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 183 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם יש לך בצל, שיני שום, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה טוב. מתכונים דומים: קדירת ספגטי פיצה , קדירת ספגטי פיצה פפרוני ותבשיל ספגטי פיצה (Oamc) .

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
2
מסננים ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה זורקים ספגטי עם תחליף ביצה וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזןרוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
תחליף ביצהתחליף ביצה
ספגטיספגטי
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
3
לפזר באופן שווה לתוך 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולק
תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצונניםתפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצוננים
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
4
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מעדניה מגולחת רוסטביף, קצוץמעדניה מגולחת רוסטביף, קצוץ
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים רוטב ספגטי ותבלינים; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
6
כף מעל ספגטי. למעלה עם פטריות וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
ספגטיספגטי
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת שוקולד חלב, קצוץ גסחפיסת שוקולד חלב, קצוץ גס
8
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו