קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל פירות ים קאג'ון חריף

תבשיל פירות ים קאג'ון חריף
תבשיל פירות ים קאג'ון פיקנטי הוא מנה עיקרית המגישה 8. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 434 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מיץ צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל פירות ים קאג'ון חריף, תבשיל פירות ים קאג'ון חריף, ו תבשיל פירות ים פיקנטי.

הוראות

1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בסיר גדול או בתנור הולנדי. מבשלים את הנקניקיה עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מפזרים את הקמח על הנקניקייה ומבשלים תוך ערבוב עד שהוא קלוי קלות והבשר מצופה היטב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מוסיפים את תיבול הקג ' ון, השום, הפלפלים והבצל וממשיכים לבשל עד שהירקות מתרככים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את מיץ הצדפות, העגבניות ו -4 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר, ומגבירים את האש כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך והטעמים מתמזגים, כ - 30 דקות. מערבבים בעדינות את הדגים והשרימפס. מבשלים, מוודאים שהתבשיל לא מבעבע במרץ, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהשרימפס והדגים זה עתה הפכו אטומים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשילתבשיל
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ומגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות נקניק אנדוי מעושן, חתוך לקוביותאונקיות נקניק אנדוי מעושן, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,תיבול Cajunתיבול Cajun425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות8ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז לבן מבושל, להגשהאורז לבן מבושל, להגשה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דג לבן מוצק, כגון הליבוט, לוקוס או בס ים שחור, חתוך לחתיכות 1 1/2 אינץדג לבן מוצק, כגון הליבוט, לוקוס או בס ים שחור, חתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, קצוץ (אודותבצל, קצוץ (אודות5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפלים, אדומים ו/או ירוקים, קצוצים (בערךפלפלים, אדומים ו/או ירוקים, קצוצים (בערך454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס גדול קלוף ומסולסל (21 עד 25 שרימפס)שרימפס גדול קלוף ומסולסל (21 עד 25 שרימפס)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות אליס הולברוק מיטשל כרם קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
אליס הולברוק מיטשל ויניארד קברנה סוביניון
אליס הולברוק מיטשל ויניארד קברנה סוביניון
אודם עמוק וכהה בצבע עם ארומטים נפיצים של אוכמניות, תות, פלפל אנגלי וקירש. החיך בעל מרקם עשיר עם טעמי פירות גדולים של דומדמניות בר, קסיס ופאי אוכמניות יחד עם תווים של קולה, עשבי תיבול מלוחים, שוש והל. יין זה בעל גוף מלא עם פירות בשלים להפליא וטאנינים יציבים המובילים לגימור ארוך ונעים.