תבשיל שורש שומר וסלרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל שומר ושורש סלרי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 671 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משרת 6 . זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, תפוח סבתא סמית' וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. תבשיל שורש סלרי, תפוח אדמה ושומר עם בקלה משובצת אגוז, שומר מוקפץ פיקנטי, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו סלט שורש שומר וסלרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר קיטור גדול של מים.
מניחים שומר, שורש סלרי ופרוסות בצל בתוספת הקיטור. אדים עד שהם רכים, בערך 7 עד 10 דקות.
מורחים את הירקות המאודים ופרוסות התפוחים באופן שווה בתחתית תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
יוצקים שמנת סביב דפנות המנה עד שהנוזל מגיע לחצי הדרך למעלה.
מפזרים גבינה מגורדת ומכסים היטב בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם ומבעבע והגבינה נמסה, כ -40 דקות.