תבשיל שעועית כרובית
תבשיל שעועית כרובית הוא תבשיל ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 460 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל כרובית, ו תבשיל כרובית.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה; לבשל כרובית עד רך עדיין המשרד לנשוך, על 10 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה; מבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים פרוסות בייקון על מגבות נייר, שומרים שומן חזיר במחבת.
מבשלים ומערבבים בצל במחבת עם שומן בייקון על חום בינוני עד רך משחימים קלות, על 10 דקות.
מערבבים כרובית, שעועית ירוקה, בייקון ובצל יחד בצלחת תבשיל.
מערבבים חמאה ומיונז יחד בקערה; לשפוך על תערובת כרובית. מערבבים למעיל; למעלה עם גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מבעבע, 20 דקות.