תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי מרוסק
תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי מרוסק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, ברוקולי, גבינת ריקוטה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוח אדמה מרוסק-תבשיל ברוקולי, תבשיל תפוחי אדמה מרוסק, ו תבשיל ברוקולי-תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי. להחזיר תפוחי אדמה ונוזל למחבת; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מעט עבה.
מוסיפים ברוקולי קצוץ והבא 6 מרכיבים (ברוקולי דרך שמנת חמוצה) למחבת, ומערבבים היטב. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול; אופים ב 375 במשך 35 דקות.
מפזרים גבינת צ ' דר; אופים 5 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.