קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

תבשילי תבשילים

תבשילי תבשילים
תבשילי תבשילים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 774 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר טחון, פלפל טחון, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל תבשילי תירס, תבשיל תירס מטוגן ללא גלוטן, ו לילה תפוח מטוגן תבשיל טוסט צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בשר טחון, ומבשלים, ערבוב להתפורר, עד כבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
4
הסר בשר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
לנקז את רוב השומן, משאיר מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בצל לשומן במחבת; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות. להחזיר את הבשר למחבת ומתבלים עם אבקת שום, מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אורגנואורגנו
בצלבצל
פלפלפלפל
כמוןכמון
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים בפרוסות חלפיניו ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
8
העברת תערובת זו לתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת לחם התירס, חמאה, חלב וביצה. זה יכול להיעשות בעוד הבשר מתבשל. כף מעל החלק העליון של תערובת הבשר בתבנית האפייה, ואז למעלה עם גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
חמאהחמאה
בשרבשר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב מעט, ואז לחתוך לריבועים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין