קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תות אגוז תות

תות אגוז תות
תות אגוז תות דורש כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 16 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מושלם עבור יום האם. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, תמצית ונילן, שמנת מתוקה כבדה וסוכר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 23%. מתכונים דומים: עוגת אגוזים, עוגת אגוז תפוח, ו עוגת אגוז פטל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. תחתית קו של שני משומן 9-ב. תבניות אפייה עגולות עם נייר קלף; נייר גריז.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים אגוזי מלך ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון; דופק עד שהאגוזים נטחנים. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מניחים בצד תערובת אגוזים ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה מקציפים ביצים ושאר הסוכר עד לקבלת צבע סמיך ולימון; מקציפים פנימה וניל. בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ותערובת אגוזים; מקפלים לתערובת ביצים לסירוגין עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לימון גומילימון גומי
דבש הדריםדבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים למחבתות מוכנות.
5
אופים 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפים; הסר נייר. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר, וניל ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים כל עוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת עוגה שנייה. שומרים 2 כפות שימורים לתותים; מורחים מחצית מהשימורים הנותרים מעל העוגה עד 1/2 אינץ ' מהקצה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
משמרמשמר
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
פרוסט הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. עבור סל לארוג עיצוב, לרוץ קטן לקזז מרית סביב עוגת כדי ליצור רכסים, לעצור ומתחיל במרווחים קצרים. מסדרים תותים מעל. במיקרוגל ממיסים שימורים שמורים; מברישים מעל תותים. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
משמרמשמר
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.