תות פאדג'טורט
, המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 453 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם ציפוי גלידת פאדג', שקדים, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו פטל פאדג'טורט, פטל פאדג'טורט, ו אגוזי פאדג'טורט (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 5-10 דקות לריכוך. לחץ לתוך 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית.
אופים בחום של 350 18-20 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים את היוגורט, גבינת השמנת, מיץ הלימון ותמצית לתערובת אחידה. מקציפים פנימה סוכר קונדיטורים; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
הסר את דפנות התבנית הקפיצית; מניחים קרום על צלחת הגשה.
מורחים 3/4 כוס פאדג ' ציפוי מעל קרום בתוך 1/2 ב. של קצוות; למעלה עם תערובת גבינת שמנת. מסדרים מעל תותים; מפזרים שקדים. מקררים במשך שעה 1 או עד להגדיר.
מזלפים את תוספת הפאדג ' שנותרה.