תות ריבס פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 756 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות והרימו ריבס, סוכר מגורען, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו תות ריבס פריך, ריבס-תות שדה פריך, ו תות-ריבס פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לפרי זורקים בקערה גדולה את הריבס, התותים, 3/4 כוס הסוכר המגורר וגרידת התפוז. בכוס מדידה ממיסים את עמילן התירס במיץ התפוזים ואז מערבבים אותו לפרי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גרידה כתומה
קני ממתקים נוספים
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' ומניחים אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לציפוי, בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, שלבו את הקמח, 1/2 כוס הסוכר המגורען הנותרת, הסוכר החום, המלח ושיבולת השועל. כשהמיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחומרים היבשים לחים והתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
שיבולת שועל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפזרים את הציפוי על הפרי, מכסים אותו לחלוטין, ואופים במשך שעה 1, עד הפרי מבעבע ואת ציפוי הוא חום זהוב.