תחרת שיבולת שועל שוודית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תחרה שיבולת שועל שבדית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. אם יש לכם חמאה, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות תחרה שיבולת שועל, עוגיות תחרה שיבולת שועל, ו עוגיות תחרה שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח אפיית גיליונות.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
הסר מהחום ומערבבים במהירות עבור כמה משיכות. טיפה על ידי כפית מעוגלתחפינים על 4 סנטימטרים זה מזה על משומן היטב תבנית אפייה משוריינת.
אופים רק 5-6 עוגיות בכל פעם.
אופים במשך כ 5-6 דקות עד חום זהוב.
אפיפיות מגניב במשך 2 דקות על תבנית אפייה.
הסר בזהירות עם מרית ומניח מעל מערוך, זכוכית, או ספל כך שהם להתכרבל ולהיות המשרד. אם עוגיות להקשיח לפני שהם יכולים להסיר מתוך גיליון עוגיות, לחמם בתנור שוב כמה שניות כדי לרכך.
הערה: האם בדיקה אחת כדי לבדוק טמפ תנור וכמות הבלילה. ככל שהעוגייה גדולה יותר, כך היא שברירית יותר. השתמש 1/2 כפית לבדיקה.