קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל מקסיקני

תירס בגריל מקסיקני
תירס מקסיקני בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו קרם, אבקת צ'ילי, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תירס בגריל מקסיקני, תירס בגריל מקסיקני, ו תירס מקסיקני בגריל מהקלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הקליפות של התירס אבל להשאיר את הליבה מחוברת בסוף אז יש לך משהו להיאחז בו. גריל התירס על גריל חם או מחבת ברזל יצוק עד חרוך מעט. להפוך אותו כך שהוא מקבל מבושל באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
3
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה וכוסברה יחד. מגררים את הפרמזן בקערה אחרת. בעוד התירס הוא עדיין חם למרוח עם מיונז לערבב. לסחוט מיץ ליים על התירס ומקלחת עם פרמזן. מתבלים עם אבקת צ ' ילי ומגישים עם פלחי לימון נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סיד טריזסיד טריז
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פרמזןפרמזן
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.