תירס מקסיקני בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו קרם, אבקת צ'ילי, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תירס בגריל מקסיקני, תירס בגריל מקסיקני, ו תירס מקסיקני בגריל מהקלח (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הקליפות של התירס אבל להשאיר את הליבה מחוברת בסוף אז יש לך משהו להיאחז בו. גריל התירס על גריל חם או מחבת ברזל יצוק עד חרוך מעט. להפוך אותו כך שהוא מקבל מבושל באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
3
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה וכוסברה יחד. מגררים את הפרמזן בקערה אחרת. בעוד התירס הוא עדיין חם למרוח עם מיונז לערבב. לסחוט מיץ ליים על התירס ומקלחת עם פרמזן. מתבלים עם אבקת צ ' ילי ומגישים עם פלחי לימון נוספים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.