תירס על הגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תירס אוזניים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו תירס על הגריל, סלט תירס צלוי גריל, ו מאפינס תירס עם בייקון צלוי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מחממים את השום והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה במשך 5 דקות כדי להחדיר את החמאה עם הטעם של שום. אל תיתן לחמאה להתבשל. מערבבים יחד את הסוכר, מלח, פלפל שחור, כמון בצלחת קטנה. מערבבים לתוך תערובת החמאה יחד עם מיץ לימון ורוטב חם עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מברשת את האוזניים של תירס בנדיבות עם חמאת שום; עתודה הנותרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תירס על קלח
4
מבשלים את התירס על הגריל שחומם מראש, מסתובב מדי פעם עד שהתירס חם ומכרז, 10 עד 15 דקות.