תערובת סיידר חמאה חמה
אם יש לכם ברנדי תפוחים, חמאה, דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סיידר תפוחים חם בחמאה, רום חם עם חמאה וסיידר, ו סיידר תפוחים חם עם רום.
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ואווריריים. מקציפים בדבש ותבלינים.
מעבירים לכלי אטום. חנות במקרר עד 2 שבועות.
להכנת סיידר: בסיר קטן או במיקרוגל מחממים סיידר תפוחים עד שהוא חם; מערבבים פנימה 1-1/2 כפיות תערובת חמאה.