תפוח אדמה בהיר-בצל מוקרם מוקרם
בצל מוקרם תפוחי אדמה מוקרם מוקרם עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 414 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, פטרוזיליה, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. נסו תפוחי אדמה, בצל מקורמל, וגבינת עזים מוקרמים, גזר לבן & בצל מוקרם מוקרם, ו גזר לבן, שזיף וקרמל בצל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל; מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה.
מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב הבא 3 מרכיבים. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, 8 עד 9 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; להקציף בגבינה עד נמס וחלק.
שכבה חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; יוצקים רוטב 2 כוסות על תפוחי אדמה בצלחת. חזור על שכבות פעם אחת.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב ותפוחי אדמה הם מכרז מזלג, ציפוי עם תערובת פירורי לחם במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.