תפוח אדמה טורטלי
תפוחי אדמה טורטלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. אם יש לך קמח לא סופג, ביצים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli, ו טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות).
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה במשך כ -40 דקות.
בקערת ערבוב, למחוץ את תפוחי האדמה עם מחית עד חלקה.
מוסיפים 1/2 כוס הגבינה, 1/2 כוס עירית, ביצים ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
באמצעות רולר פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה דקה ביותר לחתוך לריבועים 4 אינץ'.
מניחים 1 כף תערובת תפוחי אדמה במרכז כל ריבוע. מקפלים פינות מנוגדות של כל ריבוע יחד ולחץ בחוזקה כדי לאטום וליצור משולש. להביא את הנקודות המנוגדות של המשולש יחד ולחץ בחוזקה כדי להתיך. המשך עד כל הפסטה הוא ממולא ויוצר לתוך טורטלי. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד למכרז, על 6 עד 7 דקות.
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ ' וממשיכים לבשל עד שמתחילים לראות רמזים לצבע חום זהוב (noisette), המופיע בנוזל הדק ביותר של החמאה.
מוסיפים את עלי המרווה ומסירים מהחום.
מוסיפים את מיץ הלימון ומניחים בצד.
מסננים את tortelli היטב, בעדינות לשפוך לתוך מחבת לטחון ולחזור לחום.
מוסיף את שאר עירית וגבינה, לזרוק מעיל ומגישים מיד.
תל 3 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח, להוסיף את הביצים. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כפי שאתה לשלב את הביצים, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). הבצק יבוא יחד במסה מדובללת כאשר כמחצית הקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעיקר באמצעות כפות הידיים.
מוסיפים עוד קמח, במרווחים של 1/2 כוס, אם הבצק דביק מדי. לאחר הבצק הוא מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות יבשות. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך עם קמח בעת הצורך. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.