קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תפוח אדמה טורטלי

תפוח אדמה טורטלי
תפוחי אדמה טורטלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. אם יש לך קמח לא סופג, ביצים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli, ו טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות).

הוראות

1
מרתיחים תפוחי אדמה במשך כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
2
ניקוז לקלף.
3
בקערת ערבוב, למחוץ את תפוחי האדמה עם מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים 1/2 כוס הגבינה, 1/2 כוס עירית, ביצים ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עיריתעירית
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
5
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
6
באמצעות רולר פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה דקה ביותר לחתוך לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול
7
מניחים 1 כף תערובת תפוחי אדמה במרכז כל ריבוע. מקפלים פינות מנוגדות של כל ריבוע יחד ולחץ בחוזקה כדי לאטום וליצור משולש. להביא את הנקודות המנוגדות של המשולש יחד ולחץ בחוזקה כדי להתיך. המשך עד כל הפסטה הוא ממולא ויוצר לתוך טורטלי. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד למכרז, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פסטהפסטה
מיםמים
8
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ ' וממשיכים לבשל עד שמתחילים לראות רמזים לצבע חום זהוב (noisette), המופיע בנוזל הדק ביותר של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את עלי המרווה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
10
מוסיפים את מיץ הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
11
מסננים את tortelli היטב, בעדינות לשפוך לתוך מחבת לטחון ולחזור לחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיף את שאר עירית וגבינה, לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עיריתעירית
13
תל 3 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח, להוסיף את הביצים. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כפי שאתה לשלב את הביצים, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). הבצק יבוא יחד במסה מדובללת כאשר כמחצית הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעיקר באמצעות כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
15
מוסיפים עוד קמח, במרווחים של 1/2 כוס, אם הבצק דביק מדי. לאחר הבצק הוא מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות יבשות. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך עם קמח בעת הצורך. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
16
התגלגל וצור לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
17
הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה