תפוח אדמה כפול ואפיית חלומי
תפוח אדמה כפול ואפיית חלומי עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם בצל, בטטה, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט בטטה וחלומי, חבילות חלומי שומשום עם מחית טחינה בטטה וסלט עשבי תיבול קצוצים, ו פאי דלעת שכבה כפולה ללא אפייה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
חותכים את הבטטה לקוביות מחוספסות בגודל 1 1/2 אינץ 'ותפוח האדמה האדום מעט קטן יותר (קוביות בגודל 1 אינץ') מכיוון שהבטטה תתבשל מהר יותר. חצוי את הבצל האדום, ואז חתוך כל מחצית ל -4 עד 6 קטעים, והשליך כל עור חיצוני קשוח. זרע את הפלפלים לחתוך לריבועים 1 אינץ', ולהפריד את שיני השום. שים הכל לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר, או מה שאתה רוצה להשתמש (זה צריך להיות גדול, אחרת להשתמש 2 מנות), באמצעות הידיים שלך, לתת את הירקות ציפוי טוב של שמן זית. מתבלים בפלפל שחור, אך ללא מלח מכיוון שהגבינה תהפוך אותה למלוחה (ובכל מקרה, המלח יגרום למים לדלוף החוצה).
אופים במשך 45 דקות, עד אז הירקות צריך להיות מבושל דרך פה ושם צבוע עם חום. יהיה עליך להפוך את התנור לחום מרבי או להדליק את הברוילר למשחק הסיום: אז הניחו את הגבינה הפרוסה דק על גבי האפייה, והחזירו לתנור החם מאוד או מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה והפכה מעט שחומה מעל, בערך 5 עד 10 דקות.
מגישים ישר מתוך צלחת הקדרה.